Natuursteen

Natuursteen voor binnen- buiten- en kade-toepassingen

Voortaan kunt u profiteren van een hoge kwaliteit natuursteen tegen betaalbare prijs, voor binnen-, buiten- en kade-toepassingen.

Als aansprekend partner binnen de infra zijn wij steeds opzoek naar innovatieve aanvullingen op hun assortiment. Daarmee geven wij invulling aan de wens van opdrachtgevers die uit efficiencyoverwegingen en snelheid van uitvoering steeds meer hun materialen wensen te betrekken via één betrouwbare toeleverancier.

Wij bieden een breed assortiment natuursteen, van goede kwaliteit tegen concurrerende prijs.
De natuursteen komt rechtstreeks van leveranciers met eigen kwaliteitscontrole in het buitenland.

Tal van soorten en kleuren natuursteen

Natuursteen, die rechtstreeks uit de natuur wordt gewonnen, is er in tal van soorten en kleuren, zoals: graniet, granietkeien, leisteen, zandsteen, basalt, hardsteen etc. De natuursteen wordt op verschillende manieren afgewerkt: gebouchardeerd, waardoor het een vlakke ruwe oppervlaktestructuur krijgt; getrommeld, waardoor scherpe hoeken en randen worden afgerond, ruw gekapt, gebrand en geborsteld of als geschuurde tegels.

Binnen- en buitentoepassingen

Infra Trading levert o.a. binnenvloeren in marmer, leisteen en graniet; buitenbestrating: basalt, gebrand of geborsteld graniet en leisteen evenals basalt en hardstenen dekzerken voor kademuren en natuursteen voor het metselen van zerken en muren zoals basalt, hardstenen dekzerken, graniet en leisteen.

 

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Geen ontwikkeling missen? Meld je aan voor onze updates