Over Infra Trading

Missie
Infra Trading denkt mee in alle fases, van begin tot realisatie, bij producten gerelateerd aan de constructieve waterbouw. We denken mee in besparing, optimalisatie en leveringsmogelijkheden, om zo de klant de meest passende en economisch voordeligste oplossing te bieden. Meedenken en het aandragen van een oplossing is onze kracht, dat maakt zowel Infra Trading als de klant slagvaardig.

Visie
Infra Trading wil als handelsonderneming groeien en blijven innoveren in het vakgebied, om zo de klant een totaalpakket aan te kunnen bieden in producten gerelateerd aan de waterbouw. De klant staat centraal en van daaruit willen wij meedenken, leren, onze kennis en expertise verbreden en het assortiment steeds completer te maken.

Infra Trading Staal
We zijn leverancier van verschillende staalproducten, zoals damwanden, verankeringssystemen en buispalen. We leveren zowel koudgezette, koudgewalste als warmgewalste damwand. Wat betreft de verankeringssystemen leveren we verschillende types klapankers, schroefankers en betonnen ankerplaten. De buispalen leveren we ook in verschillende lengtes, diktes en staalkwaliteiten. Vraag ons voor de mogelijkheden.

Daarnaast zijn we leverancier van buitenvloeren. Wij hebben een ruim assortiment kunststof  (GVK) en composiet toepassingen.

Wij leveren ook gebruikte houten damwand.

Opdrachtgevers
Bekijk onze opdrachtgevers

Onze medewerkers

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Geen ontwikkeling missen? Meld je aan voor onze updates