Accessoires

Infra Trading levert verschillende toebehoren die zowel bij schroefankers als bij klapankers kunnen worden toegepast.

Metrische Ankerstangen

De metrische ankerstangen met maatvoeringen M16, M20 en M24 zijn uit voorraad leverbaar met een minimale lengte van 1,5 meter tot een oplopende lengte van maximaal 6 meter (met tussenmaten van 50 cm). Door middel van koppelmoffen kunnen langere lengtes gerealiseerd worden. Overige lengtes kunnen op maat gemaakt worden en zijn op bestelling leverbaar in thermisch verzinkt staal of onbehandeld staal.

GEWI ankerstangen

Infra Trading levert een breed scala GEWI® ankerstangen voor lichte tot zware toepassingen. GEWI® bestaat uit een hoogwaardig geschroefd staal die verkrijgbaar is in rechts (GEWI®TR) en linksdraaiend (GEWI®T) schroefdraad. Het staal voldoet aan de vereiste voorwaarden volgens DIN 488, ook in relatie met de lasbaarheid. De rekenwaarden op de GEWI® materialen zijn berekend volgens CUR 166 en de nieuwe Eurocode 7. GEWI® ankerstangen hebben verschillende maten die uit voorraad leverbaar zijn, maar ook deze kunnen op maat gemaakt worden.

Specificaties
GEWI® (T)
GEWI® + (TR)

Leverbaar met de juiste benodigdheden:
gewi toebehoren

Ankerstoelen

Bij bepaalde constructies is het nodig om een ankerstoel te plaatsen, om het anker zo goed mogelijk te bevestigen. Zo kan een ankerstoel een ideale oplossing zijn wanneer het anker onder een schuine hoek wordt aangebracht ten opzichte van de damwand. De ankerstoelen kunnen geleverd worden in verschillende afmetingen en naar de uitgangspunten van het project. Wanneer nodig kunnen wij u erin voorzien om een berekening te maken van de juiste ankerstoel.

Ankerstoel afgespannen

Vijzel ankerstoel

 

 

 

 

 

 

Ankerstoel Infra Trading

Ankerstoel Infra Trading B.V.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Geen ontwikkeling missen? Meld je aan voor onze updates